Manja slova Veća slova RSSRegistar licenci i odobrenja

04.09.2017.

Obavještenje o odlaganju ispitnog roka za polaganje stručnog ispita za sticanje licence

Odlaže se ispitni rok za polaganje stručnog ispita za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom (pismeni dio), prethodno zakazan za 14. septembar 2017. godine.

21.03.2017.

Obuka za polaganje stručnog ispita za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Upravom carina i Upravom inspekcijske poslove organizuje obuku za polaganje stručnog ispita za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom. Programom je predviđeno 90 časova od 45 minuta koji će se izvoditi u Privrednoj komori Crne Gore, ul. Novaka Miloševa 29/II.

13.10.2016.

Obavještenje: Stručni ispit za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom

Polaganje stručnog ispita za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom (pismeni dio), zakazano je za dan 10. februar 2017. godine u 13,00 časova u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

22.09.2016.

Obavještenje: Polaganje drugog stručnog ispita u oblasti carinskih poslova

Polaganje drugog stručnog ispita u oblasti carinskih poslova – carinski ispit za IV, V, VI i VII nivo kvalifikacija obrazovanja...

15.08.2016.

Obavještenje: Stručni ispit za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom

Polaganje stručnog ispita za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom (pismeni dio), zakazano je za dan 23. septembar 2016. godine u 13,00 časova u prostorijama Pravnog fakulteta Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

22.06.2016.

Spisak privrednih društava i preduzetnika koja imaju odobrenje

SPISAK PRIVREDNIH DRUŠTAVA I PREDUZETNIKA KOJA IMAJU ODOBRENJE ZA OBAVLJANJE POSLOVA ZASTUPANJA PRED CARINSKIM ORGANOM

13.02.2015.

Obavještenje: Obuka za polaganje stručnog ispita za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom

Privredna komora Crne Gore u saradnji sa Upravom carina organizuje Obuku za polaganje stručnog ispita za sticanje licence za obavljanje poslova zastupanja pred carinskim organom.