Мања слова Већа слова РССАктуелности

03.04.2021.

На Граничном прелазу Илино брдо спријечено кријумчарење сканка

На Граничном прелазу Илино брдо спријечено кријумчарење сканка Службеници Управе царина , Сектора граничне полиције и Сектора за борбу против криминала су данас, спроводећи вишемјесечне активности на сузбијању кримјумчарења опојних дрога, на излазу из Црне Горе заплијенили око 20 килограма сканка.

02.04.2021.

Још једна успјешна акција Управе царина и Управе полиције; спријечено кријумчарење марихуане

Још једна успјешна акција Управе царина и Управе полиције; спријечено кријумчарење марихуане

Службеници Управе царина, Сектора граничне полиције и Сектора за борбу против криминала су јуче, 1. априла око 9.20 часова, спроводећи вишемјесечне активности на сузбијању кримјумчарења опојних дрога, на граничном прелазу Дебели бријег заплијенили око 39 килограма марихуане.

30.03.2021.

Заједничка акција Управе царине и Управе полиције, пронађено 150 килограма сканка

Заједничка акција Управе царине и Управе полиције, пронађено 150 килограма сканка

Службеници Управе царина и Управе полиције – Станице граничне полиције Никшић су данас на граничном прелазу Илино Брдо заједничком активношћу спријечили покушај кријумчарења опојне дроге сканк.

29.03.2021.

Саопштење: Нове акције мобилних тимова у борби против сиве економије

Саопштење: Нове акције мобилних тимова у борби против сиве економије

Службеници Сектора за царинску безбједност и контролу - Одсјека за сузбијање кријумчарења, примјеном својих овлашћења те вршењем контроле по дубини царинског подручја заплијенили текстилне производе вриједности 16.823 еура

24.03.2021.

Саопштење: Прекинут царински поступак увоза због сумње на повреду права интелектуалне својине

Службеници Одсјека за сузбијање кријумчарења су на ЦИ Терминал Подгорица прекинули царински поступак увоза робе за коју постоји основана сумња да повређује права интелектуалне својине, вриједност робе 3.645 еура.

22.03.2021.

Саопштење: Откривен прекршај на ЦИ Аеродром Подгорица

Царински службеници, на ЦИ Аеродром Подгорица пронашли и одузели непријављену робу (сребрни накит и бижутерију) чија је вриједност 8.700 еура; издат прекршајни налог

17.03.2021.

Амбасадор Француске, Његова екселенција г-дин Цхристиан Тхимониер, са сарадницима у посјети Управи царина Црне Горе

Амбасадор  Француске, Његова екселенција г-дин Цхристиан Тхимониер, са сарадницима у посјети Управи царина Црне Горе

Директор Управе царина, г-дин Владан Јоковић примио је француског амбасадора, Његову екселенцију г-дина Цхристиан Тхимониер са актуелним царинским аташеима за западни Балкан г-дином Јулиен Аутрет и г-дином Цхристопхе Бергеон .

09.03.2021.

Саопштење: Откривен прекршај на ЦИ Аеродром Тиват

Царински службеници, на ЦИ Аеродром Тиват пронашли и одузели непријављену робу ( дрон) чија је вриједност 500 еура; издат прекршајни налог

08.03.2021.

Одржана обука за привредне субјекте о спровођењу транзитног поступка употребом НЦТС (Новог компјутеризованог система)

У сарадњи са Привредном комором Црне Горе, дана 05.03.2021.године, одржана је обука за привредне субјекте о спровођењу транзитног поступка употребом НЦТС (Новог компјутеризованог система). Ово је друга обука, која је одржана у оквиру ИПА 2014 Пројекта за подршку приступању Конвенцији о заједничком транзиту и Конвенцији о олакшицама у трговини робом. Обуку, на којој је учествовао већи број привредних субјеката, а коју су пратили и царински службеници, држала је Олга Протић, начелник Одељења за транзит робе при Управи царина Србије.

05.03.2021.

Саопштење: У заједничкој акцији заплијењено 220кг марихуане

Саопштење: У заједничкој акцији заплијењено 220кг марихуане

У Подгорици је данас реализована заједничка акција службеника Одсјека за борбу против кријумчарења дроге Сектора за борбу против криминала Управе полиције и службеника Управе царина.